maanantai 31. elokuuta 2015

Keeping up with Nebels

Voitte kiittää Meriä - tai Meri voit kiittää itseäsi, koska mä edelleenkin luulen, että sä olet ainoa joka tämän blogin postauksia jaksaisi enää lukea, mutta joka tapauksessa, yritän ehkä hivuttautua takaisin tänne. Mun edellinen päivitys on helmikuulta, ja virallisesti sitä ei voi edes laskea päivitykseksi: mä vaan latasin blogin kautta kuvia, jotta sain ne kännykkään. Oon kertonut kunnolla mun kuulumisia täällä ehkä yli vuosi sitten. Mä en tiedä, kiinnostaisiko ketään enää mun outfit-postaukset, saati saisinko mä ketään kuvaamaan niitä, mutta jos vaan löydän intoa tehdä näitä kirjoituksia useammin kuin kerran puolessa vuodessa, niin olisihan se ihan kiva tehdä comeback. En tiedä miten lukiolta ehdin. Toi oli vähän vitsi, koska kyllä mulla aikaa kaikkeen muuhun turhaan tuntuu riittävän. Kuitenkin, kun ensikerrasta on jo tovi, niin seuraavaksi kerron mitä ainakin helmikuun jälkeen mulle on kuulunut.
 
Mun viime vuoden kalenteri ei ole nyt lähettyvillä, joten jos unohdan jotain tärkeää, oon pahoillani. Maaliskuussa ei mun mielestä ikinä tapahdu mitään ihmeellistä. Meillä oli yhteishaku, ja pitkän pohdinnan jälkeen siitä, laittaisinko ykköseksi meidän "eliittikoulun", musiikkilukion vai ilmaisutaidonlukion, päädyin meidän kouluun. Jonkin ajan päästä kaduin ihan hirveesti, mutta nyt pakko myöntää että ihan mukavaa on tää elämä. Maaliskuussa oli myös muutamat bileet, ihan vaan lievittämään kaamosmasennusta.
    Huhtikuussa pääsiäislomalla käytiin perheen kanssa Levillä, ja täytin 16! Tiia myös, joten juhlittiin yhdessä. Olin kuun puolivälissä yli viikon kotona kipeenä, tuntui kyllä niin ajan tuhlaukselta. Me oltiin mukana myös Helsingin Kaupunginteatterin Nuori näyttämö-hankkeessa, roolini robottina! Olin joten kuten parantunut vasta vappuna, ja no - se oli kyllä yksi ebin ja erittäin hauska ilta. Mun osa kaikkialla vaan nykyään on kantaa sitä Bosea ja matkalaturia mukana. Toukokuussa vapun jälkeen oli meidän niin sairaan kauan odotettu Saksan leirikoulu Lindauhun. Lindau on pikkukaupunki Bodenseen rannalla, ihan Itävallan ja Sveitsin rajoilla. Meidän host-äiti oli ihana, sää ihanan lämmin ja koko matka ikimuistoinen! Lindaun yö, Itävallan uimaranta, München... Mun luokka, tai siis vanha luokka on parasta seuraa ja meidän ohjelma oli koko viikon ihan unohtumaton. Siihen hetkeen haluisin kyllä takasin. Loppukuusta oltiin koulun valinnaiskurssilla telttailemassa Nastolassa, valvottiin kolmeen asti kuunnellen musiikkia nuotiolla parhaiden ystävieni seurassa. Väsymys oli kyllä järkyttävä. Sinnekin jos pääsisin takaisin, samojen ihmisten kanssa...
    Sen jälkeen me valmistuttiinkin peruskoulusta! Päättärit, koko päivä ja varsinkin ilta - vielä hauskempaa kuin vappuna. Oon niin kiitollinen kaikista keitä mulla on, silloin itkin vähän kun luulin että kaikki se loppuu, vaan kuulkaa vastahan se alkoi. Kesäkuussa myös paljon upeita kesäöitä, Helsinki-päivä, Lontoon matka! UK oli kyllä upea, lämmin just silloin kun Suomessa oli vaihteeksi huonot säät. Juhannus Vivamossa eli Lohjalla, yksi ebineimmistä reissuista sekin...! Kauan odottamani One Directionin keikka, ilman Zaynia toki, jäi se mainitsematta tuolta maaliskuulta. Ihan paras päivä, jonotettiin 12h ja päästiin ihan täydellisille paikoille. Niin täykyille, että Harryn juomapullo seisoo nytkin mun kirjahyllyn päällä. Holy water. Mökkeilyä, hietsuu, parempia kesäsäitä olisin kaivannut.
    Heinäkuussa samaa, ja käytiin tyttöjen kanssa Tallinnassa! Vietin mun kesäloman jokaisen päivän tehden jotain kivaa, joten aika kului hirveen nopeasti. Kallio Block Party, sekin aika mahtava ilta. Yht'äkkiä olikin jo Weekend Festival, ja no mitäs mä siitä sanoisin - vietin sen ihan silleen niin kuin jokainen basic bitch tässä maassa vaan osaa...!! Kaksi päivää oli kyllä melko rankkaa, suosittelen #shampoopullo :-) Sen jälkeen oli paluu kouluun, paljon uusia oppilaita ja vanhoja rakkaita! Nasut, joo, kiitos -97. Ne vaatteet lensi kyllä roskiin, mutta vaikka se näytti aikalailla keskitysleiriltä ja oli kuulemma pahimmat nasut vuosiin, niin voinko taas sanoa että aivan sairaan hauskaa silti! Nasujen jatkot joo myös, perus meidän koulu heti juhlimassa, ja toki myös opiskelemassa. Johanna tuli takaisin EM-kisoista monen kuukauden jälkeen, oon viettänyt kesäpäiviä edelleen vaikka koulu yrittääkin vähän sabotoida mua.
 
Kuvia puolen vuoden ajalta aikajärjestyksessä, joo tunti niin on syyskuu.
 


1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

<3