tiistai 11. maaliskuuta 2014

Sverige

Moikka! Olin siis viikonloppuna Ruotsinristeilyllä, ja koska nykyään tulee kuvattua paljon enemmän puhelimella kuin kameralla, niin aattelin koota tällaisen trough the iPhone - postauksen taas kerran! :)
 
1. Ekana laivalla mentiin tottakai syömään koska kauhea nälkä, 2. jälkiruoka, 3. käytiin tarkastamassa laivan shoppailuvalikoima 4. ja tietysti siis myös uudistettu Tax Free
1. Silja Serenadea oli uudistettu, ja se näkyi siis mm. Tax Freessa, jonne oli tullut Victoria's secretin osasto, 2. ja tuliaisten ostoa, 3. tosi #artsy kuva illalla, 4. ja VS jälleen.
1. Illalla siellä yökerhossa/muumidiskossa, mikä ikinä onkaan, niin join pari tuollaista klassikko vilkkuvajääpala-juomaa, 2. Äiti ja Cadde silloin päivällä ravintolassa, 3+4. Selfiet illalla heheh lol.
1. Seuraavana aamuna aamiainen... 2. Ylempi kuva kuvaa aika hyvin mun sen hetkistä olotilaa, laiva keikkui aivan sairaasti koko yön (meidän äiti nukkuin kengät jalassa, koska se pelkäs että joudutaan johonkin pelastuslauttoihin joten...), 3. Sitten kuitenkin innokkaana maihin menossa! 4. Tosi kaunis satama, taitaa olla tilannekuva wappiin tämäkin.
1. Jälleen tosi taiteellinen kuva, jossa näkyy mun ihana punainen laukku♥ ja toi metrolippu, 2. Gallerianin kauppakeskus, 3. Hollister, joka oli taas nniiiiiin täynnä... Hyi en kyllä mee sinne enää uudestaan, oltiin sielä varmaan tunti kun joka paikkaan piti jonottaa, ja kauhee tungos koko ajan, 4. Ja kuitenkin se Hollisterin ostoskassi ja Vanssit ensikäytössä tänä vuonna!
1. Mun suosikkipaikka Tukholmassa, ei toi puisto ja noi puut. Se mun ja Sallan, Vilman ja Millan yhteiskuva kesälläkin on otettu jossain tuolla, 2. Mun ostoksia Tax Freesta. Toi VS:n vartalosuihke on niin iiiihana! Ja loput oli sitten tuliaisia kavereille... XD 3. Laivan teinipeilit med Pikke, 4. ja sieltä Tukholmasta vielä.
 
Oli kiva risteily, tietty se laivan keinuminen ja siitä johtuneet kahden tunnin yöunet eivät hirveesti innostaneet tuonne shoppailemaan, mutta seuraavana yönä nukuin kuitenkin 13 tuntia, joten univelat vähitellen poissa. Mutta juu nyt meen kattomaan jotain leffaa mitä kaveri suosittelee, moikka! :D

Ei kommentteja: