maanantai 2. joulukuuta 2013

BikBok ja ne kuuluisat ensilumet


 
Lauantaina käytiin äitin ja mummin kanssa Kaaressa ostoksilla, ja itselleni tarttui mukaan toi BikBokin helmikoristeltu peplum-toppi. Se on oikeesti tosi läpikuultavaa kangasta, joten alla tuollainen perus musta toppi. Mutta anyway, sen lisäksi mummi osti mulle myös Sokokselta Manga mascaran vai mikä onkaan... :D Kuvat on lauantailta, ja sen jälkeen oon ollut kipeenä, kuumetta oli viimeksi 38.6. En varmaan mene vielä huomennakaan kouluun, keskiviikkona luultavasti jos kuume on laskenut siihen mennessä. Ja totta kai täytyy infota tästä asiasta jonka varmasti kaikki näkökykyiset on jo huomanneet, eli se lumi! No joo, huomenna on kuulemma plussaa ja kaikki sulaa luultavasti pois mutta siitä huolimatta. Minähän inhoan lunta, talvea, märkää, kylmyyttä yms... Mutta joulusta sen sijaan pidän, ja silloin on ihan kiva kun on lunta. Mulla on kuitenkin jäänyt mieleen niin paljon enemmän negatiivisia kuin positiivisia kokemuksia lumeen liittyen, että en vaan jotenkaan jaksaisi sitä takaperin kävelyä sivuttain satavaa lunta vasten, kun toivoo ettei naama enää kastuisi enempää (kun takki, pipo, hanskat, huivi, kengät, laukku ja housut on jo ihan lumesta märät). Tosin laskettelu on kivaa, ja Lapissa oleva lumi ei niinkään haittaa, vaan se Helsingin lumi. EHheheh on se kiva valittaa niistä asioista mihin kukaan ei oikein voi vaikutta... 8)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mikä kamera sulla on ja ootko ajatellut ostavasi paremman? :)

Nelli kirjoitti...

Mulla on joku canonin pokkari ja toivon järkkäriä sit rippilahjaks ens kesänä (:

Anonyymi kirjoitti...

taitamaton kuvaaja saa pahempaa tuhoa aikaan järkkärillä kuin kännykkäkameralla...

Nelli kirjoitti...

Tarkotiksä nyt että oon huono kuvaaja vai häh? Anyway, kannattaa siis opetella käyttämään niitä asetuksia koska automaattiasetuksilla kuvaaminen on kalliin kameran hukkaan heittämistä.

Anonyymi kirjoitti...

Minkä järkkärin ajattelisit ostaa? :) Suosittelen canonia, laajempi valikoima ja enemmän objektiiveja! Kiva blogi muuten :)

Nelli kirjoitti...

Juu canonin luultavasti ostan, en kyllä oo hirveesti katellu vielä vaihtoehtoja... :D ja kiitos :)