sunnuntai 8. syyskuuta 2013

SUMMER MEMORIES

 
KESÄKUU
 
Kesän alussa eli toukokuussa, mulle kesä kestää siis pidempään kuin pelkän loman ajan, niin silloin käytiin Annin, Jögen ja Hagin kanssa syömässä Vermoster mun ja Hagin synttärien kunniaks (vaikka niistä oli jo kuukausi mut who cares)! Ja sitä en tekis uudelleen samoissa olosuhteissa, koska loppujen lopuks se jäätelö oli sellasta suklaapirtelöä ja saksalaiset turistit otti meistä kuvia siinä auringonpaiseessa joten... XD ei.
Mun päättärimekosta täällä oli jo miljoona kuvaa joten en koe tarpeelliseksi tunkea sitä taas tänne. Päättäri-päivänä Eve ja Matilda tuli Helsinkiin ja käytiin keskusassa ja ostettiin esim. Evelle juhlamekko ja vähän kaikkea muutakin. Ja heti ekoilla lomaviikoilla oltiin Kotkassa mummilla ja Heinolassa mummilla ja ukilla. Käytiin yllätys, yllätys vähän shoppailemassa ja mm. Tykkimäellä! Kolmannella lomaviikolla lähdettiin Kreetalle, jee!! Oli ihanaa ja lämmintä, tosi kivaa (vaikka Pikke valittikin kaikesta 24/7)! Suomessa, ja Millan synttäreitä juhlittiin ja käytiin tyttöjen kanssa alennusmyynneissä ja uitiin. Käytiin myös insider-miitissä ja nähtiin Niko! <3 + mökkeilyä!

HEINÄKUU
 
Oltiin paljon mökillä. Eve ja Matilda tuli kans meijän mökille ja käytiin Muuramessa. Uitiin jne :) Sitten mentiin tyttöjen kanssa Ruotsiin risteilylle ja oli tosi kivaa! Tukholmassa shoppailtiin ja käytiin mm. Hollisterilla. Lisäksi näin mm. Hagii ja käytiin leffassa. Cadden, äitin ja Piken kanssa oltiin mustikkamaalla uimassa, käytiin keskustassa, Kotkassa uudestaan ja Kotkan meripäivillä. Uitiin myös paljon ja ajoin mökillä skoballa.
 
 
 
ELOKUU
 
Ja menin Ylistaroon Caritan luo!! :) Oli ihan mahtavaa, käytiin Seinäjoella shoppailees ja pyörittiin landella jne. Kävin myöa kummitädin mökillä, olin Cheekin musavideon ennakkonäytöksessä ja otin yhteiskuvan Cheekin kaa, oltiin Cheekin keikalla yms! :) Koulut alko ja näin taas ihanii Annii, Jögee, Hagii ja muitaki. Enon mökillä juhlittiin äitin ja Cadden synttäreitä, This is usin ensi-ilta!! Tavallaan mun kesä ei oo vieläkään kokonaan ohi, vasta ehkä lokakuun alussa...
 
 
Kokonaisuutena tosi mahtava kesä, kävin kaksi kertaa ulkomailla, näin muutamaa sellaistakin kaveria joita ei normaalisti arkena näe, kävin uimassa monta kertaa, rusketuin, tutustuin moniin uusiin ihmisiin, söin sairaan hyvää ruokaa, ostin ihania uusia vaatteita jne! Vaikka joitain asioita jäi kokematta, kuten vaikka lintsi ja stadikka, ei se haitannut yhtään! Sitä paitsi lintsille vielä ehtii... :D Jotkut asiat, kuten Coryn kuolema, meinas välillä laskee mielialaa aika pahasti, mut onneks kaikkee hyvää oli paljon enemmän ja pysty keskittyy niihin!
 
 
TÄNÄÄN
 


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Wooou. Oot tosi kaunis!!!

Nelli kirjoitti...

Haha kiitos :D