tiistai 23. huhtikuuta 2013

Nimmarien kera

Tänään oli yks niistä päivistä kun voisin vaan fangirlata loputtomasti. Nimittäin sillon viime perjantaina kun kävin Kampin Anttilassa, nuo levyt eivät olleet vielä tulleet. Tänään koulussa soitin sinne myymälään (Anni sanoi että piipitin silleen "joo ööh niin siis titityy tääl on nelli...") ja kysyin että onkos ne levyt nyt jo tulleet. Ja onneksi en mennyt jo eilen katsomaan, koska siellä sanottiin että tänään ne oli sinne saapuneet! Joten sitten suoraan koulusta suuntasin keskustaan ja levy kassalle, ja sitten se oli mun. Eli Little Mixin Dna, ja kaiken lisäksi kyseessä olikin se The Deluxe Edition, eli siinä on enemmän kappaileita (onneksi!) ja itseasiassa muutama musiikkivideo, JA TYTTÖJEN NIMMARIT! Eikä ne todellakaan ole mitkään tietokoneella kopioidut, vaan ihan heidän omin käsin kirjoittamat, kuten siinä yhdellä videolla näkyy (Facebook: Little mix). (Eli omgomg toi levyn mikälie onkaan kansi lehtinen on ollu niiden käsissä fangirling!!!!)
 
Ja vaikka vettä satoi aika lujaa, me mentiin Millan, Vilman ja Sallan kanssa pienelle lenkille. Oli ihan kivaa vaikka satoikin tosi paljon. Vaatteet meni kyllä ihan märiksi... ja Paloheinässä menee edelleen hiihtolatu ja meitä vastaan tuli hiihtäjä. C'MON 23.4 HIIHTÄMÄSSÄ !!
 
Anyway, kuvasaldo on nyt aika pieni, ja ylin on suoraan instasta, joten laatu ehkä vähän huono. Toivottavasti teillä oli myös mukava päivä! :)
 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mitäh? ON SEMMOSIAKIN !!!!!! onks niit vaaa anttilas,,

Nelli kirjoitti...

Kyllä, ja mun käsityksen mukaan tällä hetkellä vain Anttila top ten-myymälöissä ja netanttila.comissa! :D