keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Uh ah lentistä


 
Taas se aika vuodesta, kun meijän koulussa pelattiin Abit vs opet lentismatsi. Ja tällä kertaa voitti abit, jeee! Me kannustettiin niitä, no koska... nokoskakoska vaan kannustettiin. Mutta siis siinä koko pelissähän on aina ideana se että abitytöt tanssii siinä alussa ja väliajalla jonkun tanssin ja sitten kaikki pelaajat saapuu saliin oikeen saattueen ja roolivaatteiden kera (jos niitä nyt voi laskea vaatteiks... siis yleensä, niinku täänäänki, ainakin 3 tulee ilman paitaa - siis ei se meitä haitannu, mutta mietin vaan että salliiko opet sen ihan tosissaan kun siel on jotain kolmosia kattoos ku ne abipojat tulee jossai minishortseis sinne saliin) ja abitytöt taputtaa lattiaa. Mutta juuh, sitten käytiin koulun jälkeen Annin kanssa sen vakiopaikassa eli Espan ben & jerrysillä (: Ja oikeesti strawberry cheesecake ja se chocolade megaultraruskeehyvännäkönenjuttu on niin hyviä ah <3 Ja sen jälkeen käytiin vielä parveilemassa LV:n edessä ja mietittiin et kuka niist hovinarreist eiku siis vartijoist on sukuu kenellekki (........xdxdxdd) ja nolattiin ittemme ja käytiin akateemises kirjakaupas ja sit mentiin viel Ginaan yllätysyllätys ja ostin mun lahjakortil noi värilliset farkut joita oon himonnu jo pitkään koska edelliset on jääny silleen pieniks. Mutta juuu, mitäs te?

Ok noi näyttää salamalla otetussa kuvassa enemmän vaaleenpunasilta mut siellä kaupassa ne oli sellaset persikan oranssit! (:

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kivat sukat

Nelli kirjoitti...

joo kuule aattelin iha samaa aamulla kiireessä "no ei niitä kukaa huomaa ku mulla on kengät koko päivän jalassa" :D

Anonyymi kirjoitti...

miks oot blurrannu joitain noit naamoi? :D

Janina kirjoitti...

Kivoi vaatteit:)

http://janinah-noboundaries.blogspot.fi/

Nelli kirjoitti...

ano: koska mun naamat oli aika jäiset nois asukuvissa ja sit titi ja jögen ilmeet oli sillee suut auki jne ni en tienny et haluuks ne et julkasen sellasen kuvan mut mul ei ollu muutakaa kuvaa niist ni laitoin ton :)

janina: Kiitti! (:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno toppi

Nelli kirjoitti...

Kiitos (:

Anonyymi kirjoitti...

ihanat vaatteet;)))
rakastan noit housui!!!! <333

Nelli kirjoitti...

Kiitti paljon, ne on ginasta! (: