keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Mitä sain joululahjaksi...

 Elikkä moi tosiaan, nyt aattelin viimein laittaa tänne nää mitä sain joululahjaks. Tuli tosiaan ihan kivasti tätä tavaraa kolmena eri päivänä niin piti vähän odotella että sain kaikista kuvat otettua... loppujen lopuks ne on tolleen idioottimaisesti salamalla räpsästyjä mutta toivottavasti kelpaavat!

 1. H&M mekko, Guessin pipo ja Benettonin huivi. 2. Lahjakortit Stokkalle (50e) Ginaan (50e) ja H&M (5e... kiitos vilma xd). 3. Justin Bieberin Someday-hajuvesi. 4. Justin Bieberin kalenteri Mic Macista. 5. Todella upeeta - kaikki kaudet ja One Direction Up All Night live tour dvd.
 1. Suklaata sun muuta karkkia. 2. Lakanat. 3. Valkoinen polopaita, tumma neule, turkoosi neule, Justinin paita (heheh), yöpuvun paita & housut. 4. Hiustuotteita 5. Hello Kitty - pikkareita :D:D 6. Demin & Miss Mixin tilaukset.
1. Sormikkaat. 2. Viiksi-sormus. 3. "Vintage"-huivi (kai sen voi laskee Vintageks jos on joku pari kymmentä vuotta vanha...) 4. Suihkusaippua ja ripsentaivutin.
 
Sen lisäksi sain jonkun sellasen simpukkakorun ja hiihtokerraston ja ehkä vielä jotain mistä jäi ottamatta nyt kuvat, en oikeen muista kun sain niin paljon kaikkea...
 
Sitten vielä kuvia Heinolasta illalla ja jotain mun, Millan ja Vilman säätöjä kotona.

Ei kommentteja: