sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Tangle teezer
 
Moikka!
Tänään oltiin syömässä mummin, Henkan (mun eno) ja Cadden (mun täti) kanssa! Ja nyt sitten olivat tulleet nää meidän uudet Tangle Teezerit, eli nuo ylläolevat hiusharjat. Meidän edelliset oli aika kuluneet, ja vähän liian pienet, joten tilattiin uudet. Mä otin tälläsen helmiäisen-vaaleansinisen värisen. Tangle Teezer on ehdottomasti paras harja mitä tiedän, se ei revi hiuksia paljon yhtään, mutta oikeasti suoristaa takut käden käänteessä ja tuo hiuksiin vahvuutta ja kiiltoa! (Kuulostipa ihan joltain tv-mainokselta...) Siitä mun edellisestä oli tosiaan ne piikit kuluneet ja menneet vinoon, että uusi oli kohdallaan. Säilyi se yli vuoden ihan hyvin, että ei siinä mitään. Nää tilattiin tosiaan Englannista, koska se on niiden alkuperäinen valmistusmaa ja niitä saa halvemmalla sieltä. Suomessakin näitä myydään joissain kampaamoissa ja kauneusliikkeissä, mutta tietysti ne on jotain puolet kalliimpia. Eli jos aijot ostaa yhden niin suosittelen ostamaan Suomesta, koska toimituskulut tuo kuitenkin lähes saman hinnan Englannista tilattaessa kuin jos ostaisit Suomesta, mutta me tilataan aina useampi kerrallaan niin on viisaampi tilata ne ulkomailta. Tangle Teezer on voittanut useita kilpailuja sun muita.
 
 
Translator
So, I get a new Tangle Teezer! I think it's the best hairbrush, 'cause it doesn't tear at all and brings shine to your hair. I recommend! ^^ links are there
 
// Ahaa, se olikin ilmainen toimitus! Selvisi just. No mutta ihan sama... (:


4 kommenttia:

Vilppunen kirjoitti...

Mäki haluun!!! :D

Nelli kirjoitti...

must tuntuu et joulupukki oli varannu sulle jotain... Et maltahan odottaa jouluun niin nähdään mitä siellä paketissa on... ;)

Cadde täti :) kirjoitti...

Niin, siis tässä tilauksessa(www.lookfantastic.com)oli ilmainen toimitus ulkomaillekin! Mutta pari viikkoa meni pakettia odotellessa :)

Nelli kirjoitti...

Aijaa, no kiva kun kerroit (: