sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Milano # 1 kuvatHei! Tulin eilen päivällä kotiin Milanosta, mutta en ehtinyt tehdä tätä postausta kuin vasta tänään. 
Mutta on muutamia videoitakin, mutta muokkaan niitä sitten vähän enemmän ke/to, joten niitä ei vielä 
tässä ole. Kuvia kuiten on paljon, ja kirjotan niiden alle/viereen niin tajuatte paremmin. Olin siis Milanossa ke-pe/la koska lento aamulla.


Keskiviikko / Wednesday
Ensimmäisenä iltana me käytiin keskustassa metrolla. Meidän hotelli oli lähellä metroasemaa, mutta ei aivan keskustassa. Milano on KEVINHEAVEN, eli siellä on paljon puluja (Kevin on Louisin lelupulun nimi jonka Harry antoi sille ... jos et ole directioner ja et siis tiennyt)!
On first day we were in downtown by metro. Our Hotel was close to metrostation, but not exactly in downtown. Milano is KEVINHEAVEN, I mean there was many pigeons (Kevin is Louis's toypigeons name, what Harry gaves to him... if you are not directioner and you didn't know)! Söin tosi hyvää jäätelöä ♥

Torstai / Thursday
Toisena päivänä käytiin keskustassa shoppailemassa. Kierreltiin Guessissä, Abercrombie & fitchissä, Gapissä, Dieselissä, jne. Sain Abercrombien toppaliivin ja Gapin hupparin (kuvat myöhemmin)
On second day we were shopping in downtown. We were in Guess, Abercrombie & fitch, Gap, Diesel etc. I got Abercrombie's vest and Gap's hoodie (pictures later).

Perjantain / Friday
Viimeisenä päivänä me käytiin Outletissa ja siellä oli hirveesti kaikkia merkkivaatteita: Dolce & Gabbana, Stella mcCartney, Dior, Fendi... Rakastuin niihin useisiin kenkiin, joita en sitte kuitenkaan saanu. Ei ne kovin halpoja olleet, mutta suurin osa myös kokoa 36 (mun 39).
 The last day we were in Outlets, and there was so many lovely clothes: Dolce & Gabbana, Stella McCartney, Dior, Fendi... I loved those shoes, but i didn't have enything, cause they were expensive and too little for me.

Mutta juu, laittakaa ihmeessä kommenttia ja kertokaa omista lomistanne! (: kiitos.
But yeah, please send some comments and tell me about your own vacation! (: thanks

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ettekö niinku tehny muuta ku shoppailitte ? D:D

Nelli kirjoitti...

hehe no kyl me tehtii muutaki syötii ja käveltii xdd