lauantai 13. lokakuuta 2012

Beaty And A Beat

(Myös DNA kannattaa kuunnella...)
 
Hei! Perjantain ja lauantain välisenä yönä oli nyt sitten nää mega-bileet, eli Vilman 13v synttärijuhlat! Oli kyllä tosi kivaa, ja asiaa paransi vielä se että Beaty and A Beatin video tuli, ja myöntäkää että se on ihan täydellinen! <3 Tehtiin myös cinnamon challenge... sitä kanelia oli kyllä joka paikassa :D Ja tietysti katottiin vielä 21 Jump Street, ja no Channing Tatum on vaan niin hyvän näköinen että joo terve. Eve ja Matilda kävi perheineen meillä pika visiitillä, kun ne oli Helsingissä. Ja käytiin Cadden kanssa syömässä siinä Nepalilaisessä... nimi oli kai Mountains tai jotain. Hyvää ruokaa ja halpaa, suosittelen! Mutta juu, mä lähden tästä katsomaan telkkaria, onhan mulla kuitenkin syysloma hahhahhahhahah! Hyvää lomaa teillekin, joilla on myös viikon loma (;
 
Translator
Hi! Last night we had those mega-party, i mean Vilma's 13-years-old birthdayparty! There was so nice time, and actually the best part of the night was when we saw Beaty and a beat's music video! Omg it's perfect! And we did cinnamon challenge... and then i had cinnamon in my hair, clothes, mouth... And of course we watch 21 Jump Street, and well, Channing Tatum is just so damn hot. Eve and Matilda visited in our house 'cause they were in Helsinki. And we were in Nepalese Restaurant with Cadde... it was called Mountains of something. Good and cheap food! But yeah, i go to watch Tv, 'cause i have autumn break hahahhahahahaha! Good holiday to you guys, who have autumn break too! 
 

Temppuilin videomuokkausohjelman kanssa puoli tuntia, tuloksetta. Että tuossa on välissä aika pitkä tauko mutta hyppikää yli.


 Takki Vila Huivi Burberry Hattu ? Farkut Gina Tricot Kengät Ruotsista Laukku Guess
Kuvat (c) Carita-tätini
 

Ei kommentteja: