sunnuntai 30. syyskuuta 2012

otsikoton Paita H&M Nahkatakki H&M Farkut Esprit edc Kaulukset mummin tekemät
 
 Itse asiassa toi "happy 200 birthday Helsinki" on hieman totuutta vääristelevä koska Helsinki perustettiin 1550 eli sen synttäreistä on enemmän kuin 200 vuotta, mutta pääkaupunkina se on ollut 200 vuotta.

Joka tapauksessa oltiin tänään siis keskustassa (taas). Käytiin Kampissa ostamassa Pikelle untuvatakki ja sitten mentiin syömään. Ja Cadde oli meidän kanssa (taas hihih).
Oli kyllä tosi kiva ilma. Mutta pelkään että mun kurkku on kohta taas kähee mun tuntuu siltä... että joo kiva. Sitten olin illalla äsken myös Millan kanssa! (: Tiistaina meillä vaihtuu sitten jakso ja on seikkailuilta harkat ja seikkailuilta... jos oon unohtanut kertoa mikä se on, niin siis 7lk järjestää joka vuosi 3lk seikkailuillan, mikä on koululla ja siihen kuuluu ryhmissä pisteeltä pisteelle kulkemista ja esim. jonkun aarteen etsimistä. Ja lopuksi tulee ilotulitteet ja jeeee!! ja niin edespäin.

// muutin tätä ulkoasua muuten pikkasen, muokkailen vielä vähän lisää... mutta tää valkonen tausta saa kyllä jäädä... katotaan kun blogger vähän temppuilee.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää sun blogi on tosi kiva!! :) tulin tosi hyvälle tuulelle tästäkin postauksesta (:

Nelli kirjoitti...

voi kiitti tosi paljon, on mukava kuulla toi (:

Anonyymi kirjoitti...

toi kaulus sopii hyvin tohon paitaan, aluks vaan katoin, että se ois ihan kiinni siinä jopa (-:

Nelli kirjoitti...

hihi kiitti (: