perjantai 28. syyskuuta 2012

im so mysteriousVeePeellä on pinkki tukka!! (VilPpunen vilma)
Ja mummi lähetti minulle tämän ihanan valkoisen villatakin minkä tilasin ja sitten kanssa nuo tilaamani pitsikaulukset! Kitooooooos (-: Oltiin sitten pitämässä kolmosille tuntia ja se oli ihan ok aluksi mutta loppujen lopuksi meni vähän pinna kun ne vaan kilju ja huus ja Timo sääti jne... huoh. Sanotaan ettei sais olla inhokeita ja suosikeita mut jos jotkut osaa käyttäytyä ja toiset ei niin kyllä siinä helposti suosikit tulee. Mutta joooh. Nyt olen sitten perinteisesti kahden mysteerisen ystäväni kanssa (viiden pisteen vihje, nimet alkaa V:llä ja M:llä)!! Eli joo nyt me lähdetään bilettämään tonne ulos ja tehdään taas jotain kivaaaaa!! :)

Mitä tykkäätte villatakista? Ja kauluksista?
Oli muuten tullut tosi paljon kommentteja joita en ollu huomannu, KIITOS PALJON NIISTÄ!! (:
It's FRIDAY FRIDAY WEEKEND!!

 

6 kommenttia:

pinjau kirjoitti...

moikka! sulla on tosi kiva blogi. oon seuraillu tätä kauan, olis tosi kiva jos tekisit uuden ulkoasun, tää vanha alkaa jo olla tosi tylsä. ootko muuten koskaan aatellu ostaa järkkäriä ? :) oot kaunis !

Anonyymi kirjoitti...

pidä hauska viikonloppu! :)

Nelli kirjoitti...

pinjau: kiitti (: niin voisin kai tehdäki, mutta tää blogger ei oo antanu mun laittaa enää oikee mitää kuvaa tohon alkuun, ja noi gadgetit (eli liity lukijaks jne) ei enää mee tohon sivuun, vaikka yritän :/ mutta voin kokeilla muutta jotain. Ja oon kyllä aatellu mutta tuskin ainakaan vielä saan :) kiitti (:

Anonyymi: Haha joo pidän :D

Anonyymi kirjoitti...

IHaniii kuvii!!! =)
Tulee nii syksynen ja raikas olo <333
varsinki toi eka kuva <33
Enkyl tienny kuka Avalonna oli ennen tätä, mut silti se koskettaa ;(
Mut söpö villatakki XD

Anonyymi kirjoitti...

Voisitko tehä postauksen sun idoleista ja sun huoneesta/kodista???
Kiva blogi :)))
:D

Nelli kirjoitti...

anonyymi1: Kiitti paljo <3 Nii, se Avalannan tarina oli tosi surullinen :( Ja kiitti, mummini kiittä! :D

anonyymi2: Joo kyllä voin... niitä on kyllä aika paljon mutta juu (: Ja käykö jos teen huonepostauksen videona? Kiitti !