torstai 7. kesäkuuta 2012

MTV Awards 2012

Kiitos rakkaalle Millalle, joka pidit minut tietoisena näistä tuloksista... Kokosin ne nyt myös tänne teidän lukijoiden nähtäville, tai ainakin ne, mitkä minua itseäni kiinnostivat.

The Hunger Games - Nälkäpeli
Paras naisnäyttelijä - Jennifer Lawrence (Katniss Everdeen)
Paras miesnäyttelijä - Josh Hutcherson (Peeta Mellark)
Paras muodonmuutos - Elizabeth Banks (Effie Trinket)
Paras taistelukohtaus - Jennifer, Josh, Alexander Ludwig (Katniss, Peeta, Cato)  

Twilight saga: Breaking Dawn part I - Twilight aamunkoi osa 1
Paras elokuva
Paras suudelma - Kristen Stewart ja Robert Pattison (Bella Swan ja Edward Cullen)
Ja tämä päivä:Käytiin mummin ja Piken kanssa Kotkan Vellamo merimuseossa. Siellä oli ihan kivaa, hienoja laivoja jne, suosittelen; alle 18v ilmaiseksi, aikuiset 8e, eläkeläiset 4e jne. Muuten ollaan oltu tässä kotosalla aika paljon (tai no mummulla)... huomenna lähdetään takaisin kotiin, ja melkein heti Heinolaan. Ei siinä muuta, mutta en ehdi olla Millan ja Vilman kanssa varmaan kovin kauan.

Muhun on nyt joka tapauksessa iskenyt kauhea Nälkäpeli kuume (TAAS), johtunee tuosta Vihan Liekeistä ja nyt näistä MTV Awardseista! Ja Millalla on myös tällänen vaarallinen tauti, mikä selvästi tarttuu jopa facen välityksellä... :D En kestä odottaa että Nälkäpeli 1 tulee DVD:lle ja että Vihan Liekit tulee leffaan (marraskuussa 2013 että joooo....)! Mutta sitä odotellessa spämmään tämän paikan täyteen kaikkea mielenkiintoista.

Ei kommentteja: