sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä mummilla ♥ Noi on mummin siskon vanhat 70-luvulta!
Ne on 36, eli piken kokoa! Ja se sano että ei viitti ees käyttää niitä! Voi lol jos oisivat ollu 39 oisin laittanu heti kouluun voi mätäää :D
Kenkinä kun saisin <3
 Korilaukku, myös mummin siskolta. (:


I LOVE GREEN ♥

PARHAAT MUNKIT IKINÄ!! Mummun tekemät ♥"Saarijärveltä":No hei!
Oltiin siis viikonloppuna Heinolassa mummilla ja ukilla (: ♥ en tiiä miks aina sanotaan että mennään mummille vaikka ukkiki asuu siellä :D Muistan, melli sano aina vaarila (:
Mutta joo, ihan lämmin viikonloppu oli. Käytiin mökilläkin jne. Siellä oli vähän tuulista.
Sain myös Annelilta (tätini, isänsisko ja kummitätini myös) mun synttärilahjat (: Laitan huomenna kuvat jos jaksan, luultavasti huomenna tule "Vilma" postaus (: Mutta joo, ainakin toi sininen ♥ sormus on yks niistä. Ja käytiin metsässä piken järvillä, eli "Saarijärvellä", "Saarettomallajärvellä" ja "Itikkajärvellä". Ja katottiin sydämen kuiskaus tällä kertaa japsi-piirretyistä :) JA HAHAHAHAHAH Suomi hävis PAHASTI Kanakeille ja Jenkeille uohhaaaaa. Tiesin sen, mull on hei ennenäky kykyjä ;)
Ja pikku Siiri (sipulin) kanssa ollaan leikitty paljon. Se on kuuro, mutta se maukuu kovaa, koska ei kuule omaa ääntään. Ja se on varmaan 18v :D Että se ei tunnista meitä enää, ja antaa siks silittään. Ennen se oli kunnon arkajalka hihi :)

Huomenna meillä on saksankoe ja tiistaina hissan. Pitää mennä viellä lukemaan O_o

Ei kommentteja: