maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vaikka kaikki saa unohtua, kiitos siitä kun liiankin kauan jaksoit mua

Heippa! Eilen tultiin takaisin äitille, ja käytiin sitten Millan, Vilman ja Mellin kanssa kävelyllä. Suoraan sanottuna mulla ei oo mitään hajua mistä me tarkalleen ottaen käveltiin, koska me vaan puhuttiin kiljuttiin ja käveltiin. Koska sitten kun en ollut nähny no Melliä varmaan 2 viikkoon, ja millaa ja vilmaa 5 päivään, ni oli siinä taas aika paljon asiaa :D Käytiin myös K:ssa ostamassa mulle jäätelö, Millalle ja Vilmalle suklaat ja Mellille purkat? Vai mitä ne oli, jtn pastilleja? En tiiä, mut mä maksoin ;)

Tänään oli tosi kiva päivä! Tiesin että siitä tulee kiva, koska kun äiti heitti meijät pysäkille niin meijän bussi tuli heti. Yleensä joudun venaamaan jtn 10minaa. Ja meillä on nyt ne uudet trenssit käytössä. Ja olin myös tosi tyytyväinen mun asuun! Rakastaaaaaaan tätä hametta, ja tätä uutta paitaa! Kuvat alempana :) Sitten koulussa tehtiin kuvistunnilla sellasia juttuja missä pitää piirtää ittensä ja kaverit siihen paperille. Ja sitten sotkettiin maalilla (y) :D Oli myös saksansanis, mokasin vaan siitä verbistä ne preesens ja imperfektimuodon. Ja sen yhen sanan loppuosan laitoin väärässä järjestykessä. Mutta muuten oikein hahahahaha!! :D Ja sitten jouduin menemään taas siwan kautta (me muuten käytiin aamullaki siwassa, enkä silloinkaa ostanu mitään...) ja sitten 39, jäin seuraavalla pois ja juosin 453 joka oli jo lähteny pysäkiltä mut se kuski oli ihan sairaan kiva ja päästi mut kyytiin! :) Olin vaa sillee: "hhhh kiitos" ja sit se oli vaa sillee: "no sun ilmees oli niin epätoivonen" :D kohteliasuus? heh.
Nyt pitäisi lukea kokeisiin ja tehdä äikän puhe huomiseks valmiiksi :) en tiiä yhtään mistä teen, pitää siis tehdä joku ohje O_o Mitä muka vois tehä pojille ja tytöille? Kynsienlakkaus ohjeen? Joo hei pojat ottakaapa tää MaxFactorin sävy 8889 punanen ja lakatkaa se kynnen yläosa! :)
Romaani tuli.


Oh Fasse Fasaani :o <3


Jeeee!


Näin oli nii ihkut ilmeet et sumensin ne koska en jaksa poistaa näit sitte :)
Et sorry milla, vilma ja melli mut sit oisitte kuitenki raginu :D

Vilmunen ja Minä :)

Koska se on niin PIRKKA! 0,53e hei O_o


Mellin valkoset converset, mun noi maalitahrat, Vilman mustat ja Millan noi yläreunan valkoset :)Tänään:

arvatkaa mitkä noi on... :) No auringon säteen varjo ja auringon säde!! :)

Vaatteet:
Trenssi - Zara
Huivi - Lindex
Hame - Seppälä
Pitsipaita - Gina tricot
neuletakki - H&M
Legginsit - H&M
Kengät - Converse (Usa)

Katsoin myös Klikin loppuun :)
Oikeesti mä itkin siinä kun se ns. kuoli :((((
Varmaa itken jossai komediassa mut en sitte Nälkäpelissä??? :DNo goodbye, kommenttia kiitos? :)
ootte ollu ahkeria nytkin, kiitos siitä!
Huomenna video!

4 kommenttia:

Ranskis kirjoitti...

No nyt oli kuvat hyvänlaatuisia ja asiaa oli. Postaus tehtiin hyvin, silti miinuksena jo ___hieman____ tutuksi tullut tyyli :D. No jaa, eihän mulla mitään varaa ole sanoa...

Mutta odottelempas niitä uudenkaltaisia postauksia. Voisit toki tehdä videopostauksen, jossa olisi aika randomeitakin videopätkiä päivältä (koulusta).

Tää uus ulkomuoto, mobiiliversio ja kommentointimuoto on tosi hyviä! Oot kunno tekniikan ihmelapsi...

cupcake kirjoitti...

hahahahahahahahaaa toi kuva mis oot sotkenu meiän naamat punasel näyttää silt ku meiän naamat ois räjähtäny ja niist tulis kauheest verta :D joo moi huonoa huumoria?

www.kissandtell-cupcake.blogspot.com

Nelli kirjoitti...

Ranskis: Joo hei kiitti :) Mä nyt pukeudun tälleen aika kokoajan, mutta tietty sitten kesällä alan käyttää enemmän mekkoja ja aijon ostaa niitä lisää kun kaikki on ihan pieniä :( Mutta ootan just siks lämpimiä kelejä! Ja joo mä otan yleensä kuvii ja videoita koulussa et luultavasti laittelenki niitä aina välillä tänne jne. :) Ja haha no toivottavasti uudet ulkoasut kelpaa, koitan tehä tästä helpommin kommentoitavan :>

Vilma: Joo no teil oli aika ihanat ilmeet niis ni suttasin ne ja sit se musta ei toiminu ni piti laittaa punasel :D:D no eiku mä murhasin teijät ja naamat alko roiskuu verta :D Haha yhtä hyvä huumori ku mulki xdd

Milla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.