torstai 12. huhtikuuta 2012

Kiire!!

Joo mulla on nyt ihan kamala kiire mun pianoon, ehin tehä tätä postausta nytte ööm ehkä 20 min ja se on aika lyhyt aika, koska teen näistä aina sellaset jättijumbokombot. okoo jäi toi leffailu vähän päälle :D

Tänään koulussa oli tylsää, normia. Ihan ok päivä, Johku oli poissa. Ja teknisen tunnilla me vaan istuttiin Aden ja Titin kanssa työlaatikko varastossa ja puhuttii kaikkee mielenkiintosta ja dissailtiin ihmisii eli perus. Sitten mentiin Titin kanssa kamppiin, ja titi osti sille Onlysta sellasen ihanan nahkatakin! Ja sitten mentiin Ginaan, ja mä ostin iiiihanan valkosen pitsipaidan ja sellasen turkoosin minitopin. Ja sitten mentiin Stadiumiin ja ostettiin samanlaisen bikinit ihan super halvalla! yht. 8.90 eli ylä- ja alaosa vaan 4.90!! Ja sitte Titi osti kai myös sellasen minitopin, olkaimettoman tosin ja oranssin värisen :) Ainiin me unohdettiin taas se isoslista. No huomenna viimeistään ... :DBotox forevaah!! ♥
Ansku panskun perus :D

♥ Sua rakastan HELSINKI!!Mut sua Titi viel enemmän ♥ :)Bikinit - stadium 4.90 + 4.90
Toppi - Gina tricot 9.95
Pitsipaita - Gina tricot 19.95

xoxo :)

4 kommenttia:

Tiitu kirjoitti...

<3

Nelli kirjoitti...

hehhe <3

ranskis kirjoitti...

Ääh, taas kirjoitin megakommentin, mutta yllätys yllätys, mun tuurilla se katoaa :). No tässä tiivistettynä kommentti (puhelimella kirjoitettu):

Kivalta kuulostava päivä taas kerran, mutta kuinka ilkeitä ootte ku meette vaa tyylii nurkkaa dissaa kaikkii randomei? Niin ja siis mähän EN tee sitä ;).

Postausehdotuksia:

-päivä kuvinapostaus
-plussat & miinukset postaus (elämäsi plussat ja miinukset)
-videopostaus, joka on suunniteltu etukäteen (voit vaikka katsoa jostain vihkosta, jonne oot kirjottanu mitä teet, ettei tuu ööää säätöä)
-ja tämä vanha sama tuttu, mitä teet koko ajan :)

Pääsen taas jatkossa kommentoimaan hieman enemmän :)

Nelli kirjoitti...

Kiitti taas kommentista :D Joo no se on aika perus että mennää dissailee ihmisii pistepistepiste (JOO TITI C ADE! :D)... :)
Ja kiitti noista postausehdotuksista, en ollu aijemmi keksiny tota plus ja miinus kohtaa :D joten kiti!